BIKINI MUSTRA │ 2015

Az idei évben is rengeteg új fazonú bikinivel találkozhatunk a strandokon, tengerpartokon. Ma 5 különböző fürdőruha típust hoztam el Nektek, melyek között akad híres-neves márka utánzat, rojtos és fodros, de még plus size darab is. Azonban az idei trend tagadhatatlanul a sok pántos sejtető bikinikről szól. Lássuk őket:

Hasonmások

7

Jó pár híresebb márka által megálmodott fürdőruhának is megtalálható a hasonmása az üzletekben, mint például Vivien Vance, Victoria’s Secret vagy éppen Triangl. Míg az eredeti darabok közel 10-20 ezer forintos áron kaphatóak, a replikák már beszerezhetőek pár ezer forint körül is. A Triangl bikinik a sportosság jegyében születtek meg, míg a Victoria’s Secret bikiniknél a fehérneműkhöz hasonlóan a titok a szexi részletekben rejlik. A Vivien Vance bikinik kinézete pedig ezen két tulajdonság keverékéből áll össze. Azonban mind a három típusú bikini szerintem minden alakon tökéletesen mutathat, habár a pánt nélküli felsőrészek a nagyobb mellű hölgyeknél előnytelenül hathat.

Fodrok, és rojtok

3

Már tavaly is nagy sikereket arattak a rojtos bikinik, amelyek akár még a hason lévő feleslegeket is tökéletesen takarhatták. Idén újra megtalálhatóak a polcokon, fodros társaik mellett, melyek első ránézésre inkább tűnhetnek kislány bikiniknek, azonban egy vékony testalkaton jól mutathatnak. Bár úgy gondolom, ezek a fazonok csupán a kis mellű hölgyek körében lehetnek előnyösek.

Egybe részes darabok4

Ezek a darabok a 60-70-es évek divatját tükrözik. A több pántos, csipkés, vagy éppen kötött darabok az idei évben is nagy sikert aratnak. Az egybe résznek köszönhetően tökéletes alakformálóként hathat, így akár plus size méretű hölgyek is hordhatják őket.

Több pántos, szexi bikinik

5

Az egybe részes darabokhoz hasonló fazonnal rendelkeznek ezek a több pántos, tekeredett, alul felül kötött fürdőruhák, amelyek egyértelműen az idei év legszexibb bikinijének mondhatóak. Az egész testet átölelő pántok miatt azonban kizárólag vékony testalkaton áll jól, valamint inkább a teltebb keblű hölgyeknek előnyös.

70-es évek bikinije

6

Ezeket a fazonokat még maga Marilyn Monroe is büszkén viselte a fotózásokon. És mint az egybe részes darabok, úgy ezek a magasabb derékrésszel rendelkező alsók is visszatértek a divatba. Ezek azok a darabok, amelyek egyértelműen minden testalkaton tökéletesen állnak, mivel a magasabb derékrésznek köszönhetően alakformáló és takaró hatással is rendelkeznek.

Nektek melyik fazon a kedvencetek?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s