BALEA │A szép lábakért

A nyár beköszöntével minden nő előszeretettel hord szandálokat, papucsokat, amikben viszont egy ápolatlan láb nagyon visszataszító tud lenni. Érdemes tehát minél többet foglalkoznunk lábunk ápoltságával is. Így ma a BALEA márka lábápolókrémjét, valamint a sarokreszelőjét hoztam el bemutatásra.

IMG_8720

A sarokreszelőt természetesen rózsaszín színben vásároltam meg, de ezenkívül azt hiszem még kapható narancssárga és kék színben is. A fejrészen megtalálható egy durvább, valamint egy gyengébb reszelőoldal is. A durvább része remekül eltávolítja a makacs bőrkeményedéseket, a finomabb rész pedig simává és puhává varázsolja a lábainkat.

IMG_8723
IMG_8724

A reszelési folyamatokat érdemes bőséges lábáztatás, vagy legalább fürdés után végezni, mivel ezalatt jelentősen felpuhul a megkeményedett bőrrész is, így könnyebben eltávolítható. A hosszan tartó hatás eléréséhez érdemes lábápoló krémeket is használni, melyek amellett, hogy hidratálják az igénybe vett részeket, tökéletes simaságot  biztosítanak napokon át.

Én a BALEA Ureás lábálókrémjét választottam, amelyben 10% urea, glicerin, B3-vitamin és tejsav is megtalálható. És hogy mi is az az urea?

“Az urea természetes anyag, mivel természetes, szerves alkotórészként jelen van a külső epidermisben. A fehérje-anyagcsere egyik legfontosabb végterméke, majdnem minden testfolyadékban megtalálható. A bőr egyik természetes hidratáló faktoraként tartják számon. “

A ápoló krémet ajánlott napi kétszer alkalmazni a kényesebb lábfelületeken, azonban úgy vettem észre, elég csupán éjszakára fent hagyni. Az én lábaimmal már így is csodát tett, és a puhaság napokon át tart.

A lábápoló krém 100 ml-es kiszerelésben nagyjából 400-500 Ft-os áron, míg a sarokreszelő 1000 Ft körüli áron kapható a DM drogériákban.

Ti milyen taktikákat vettek be a simább és puhább sarkakért?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s