ESSENCE │Longlasting ajakrúzs │15 Oh so matt!

Ma végre egy újabb Essence terméket hoztam el Nektek, még pedig egy matt rúzst. Hosszas keresgélés után végre megtaláltam ezt a színt is, ez pedig nem más mint az Oh so matt! árnyalat. Ez az árnyalat az Essence 2014 ősz/tél trendkiadásában szerepel.

Maga a rúzs egy formás, matt fekete anyag mögé bújik, a kupak alatt pedig egy keskeny csíkban helyezkedik el a rúzs árnyalatához hűen hasonló színű perem.  Az alján található meg az árnyalat neve, valamint száma, ami jelen esetben a 15-ös szám, és a már említett Oh so matt! név. A kupak alatt gyönyörű formában helyezkedik el maga a rúzs, melybe a márka logója van “bevésve”. Nekem személy szerint nagyon tetszik ez az igényesen megformált alak, valamint a plusz márka jelzés. Valamint számomra plusz, hogy kupak rendkívül jól zár, és a rúzs nem tekeredik ki olyan könnyedén.

száj
Ahogy az árnyalat neve is mutatja, egy egy matt hatású rúzsról van szó. Természetes, nugát színt hagy az ajkakon a felkenést követően, azonban a végeredmény nem lesz szép. A matt hatásnak tudom be ezt a természetellenes fedést, és esetleg a száraz ajkaimnak. Sajnos nem úgy áll rajtam a rúzs, mint elképzeltem volna. Nagyon száraznak és tömörnek érzem, láthatóan más hatást hagy maga után a kézfejemre kenve, mint az ajkaimon.

A rúzs ára 850 Ft, azonban érdemes figyelni az akciókat. Azt hiszem, még beszerzek pár darabot, de keresem a fényesebb, csillogósabb árnyalatokat.

Ti próbáltátok már a matt rúzsokat?

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s