COLGATE │ MaxWhite One Luminous fogkrém

Nagyon hadilábon állok a fogápolással, jobban mondva a fogorvossal, ugyanis nem sok szép emlékem fűződik a fogtöméshez és az egyéb kellemes beavatkozásokhoz, na de ki szereti az ilyen dolgokat. De most egy fokkal kellemesebb dologról a fogmosásról lesz szó, pontosabban a Colgate MaxWhite One Luminous fehérítő fogkrémről.

SAM_9752

A Colgate Max White ONE Luminous habzó formulájával habot képez fogmosás közben, így alaposan tisztít mindenhol, még a fogak között is. Ráadásul fehérítő összetevőinek köszönhetően hatékonyan fehéríti a fog teljes felületét. Kápráztass el mindekit ragyogóan fehér mosolyoddal! – így fest a reklámszöveg.

Nos, én már hónapok óta csak erre a fogkrémre esküszöm, de nem azért, mert ténylegesen fehéríti a fogaimat. (Sajnos!) Imádom, hogy rettentően habzik fogmosás közben. Az íze nagyon kellemes, nem az az erős mentol íz. Ezzel a fogkrémmel ténylegesen tisztának érzem a fogaimat.

SAM_9754
A tubus kinézete vastagabb a hagyományos fogkrémekénél, valamint felnyitható kupakja is formásabb a többinél. 75 ml-es kiszerelésben kapható. A fogkrém állaga sűrű, apró mikrokristályokat tartalmaz melyek nagy szerepet játszanak, pontosabban játszanának a fogfehérítésben. Mint már írtam, vízzel vegyülve erősen habzik.

SAM_9764
Mellesleg jelentős szerepe van a fogkefének is a napi fogápolási rutinban, én egy szintén Colgate márkájú fogkefét használok, pontosabban a Colgate Total Pro Gum Health lágy szálerősségű keféjét, melyen elhelyezkedő gumis redők könnyen odaférnek az amúgy nehezen elérhető helyekre, valamint a fog és az íny találkozásánál is remekül tisztítanak.

A fogkrém ára 900Ft körül mozog, a fogkefe ára pedig 600Ft körül.

Nálatok hogy néz ki a napi fogápolási rutin?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s