BRASIL CACAU │ Keratinos hajegyenesítés

Ma egy barátnőm tapasztalatait hoztam el nektek a Brasil Cacau kerations hajegyenesítésről.

Hogy mi is ez? A Brasil Cacau keratinos kezelés egy hajszerkezet építő kezelés melynek következtében a haj egyenes, sima és fényes marad akár hónapokon át, valamint ellenáll a párának.

Nos, Kitti haja nagyon vastag szálú, dús és nehezen kezelhető. A kezelést egy hónapja csináltatta meg, de a hatása azóta sem csökkent. A kezelésnek köszönhetően időt tud meg spórolni a hajformázás elhagyásával. Valamint a haja sokkal jobb tapintású lett, és ezerszer könnyebben tud vele bánni.

A Brasil Cacau kezelés mellesleg arra is remek megoldás, hogy háttérbe szorítsuk a hajvasalás és egyéb hajformázás által okozott káros hatásokat. A haj hajmosás után természetes egyenes, így nincs szükség további hajegyenesítésre, csupán egy pár kósza szálon, vagy éppen a frufrun.

A kezelés folyamata Kitti leírása alapján:

Előszőr van egy 15 perces hajmosás egy Brasil Cacau samponnal (ANTI-RESIDUE SAMPON, forrás: krémmánia.hu), aminek az a funkciója, hogy megnyissa a haj szerkezetét. Ezután a vizes hajra kerül fel a speciális szer (BRASILIAN THERMAL RECONSTRUCTION, forrás: krémmánia.hu), majd azt megszárítják. Ezután apró tincsenként haladva belevasalják a hajba a szert, majd a végén újra jön egy hajmosás. A végén rákerül egy balzsam (DEEP CONDITIONING, forrás: krémmánia.hu), ami visszazárja a haj szerkezetét, és visszaállítja a haj egyensúlyát. Majd hajszárítás, és a haj már teljesen egyenes.

A kezelés egy 3-4 órás folyamat.

A Brasil Cacau hatása legalább egy hónapig, de hajtól függően akár tovább is élvezhető. Azonban otthon is szükséges ápolni a hajat, érdemes használni a kimondottan erre kifejlesztett Brasil Cacau-s sampont és balzsamot, ami segít a hatás megőrzésében.

A kezelés ára függ a haj hosszától és mennyiségétől, de 15.000Ft-tól egészen a csillagos égig is elérnek az árak.

Hogy van e káros hatása a kezelésnek? Nem kaptam rá megfelelő választ. Sajnos nem láttam a szer flakonját, de elméletileg tartalmaz(ott) formaldehidet, ami rákkeltő hatású. Bár a haj kutikuláinak megnyitása nyilvánvalóan nem tesz jót a hajnak, de úgy gondolom, ha megfelelő szalonban, megfelelő szakemberrel csináltatjuk a kezelést, nem érhet minket csalódás.

Ti próbáltátok már a Brasil Cacau kezelést?

 

DIY-straight-hair-e0f102b3-664a-498b-a7d3-d33ba6ef7420-0-640x360.140111134_std

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s