WILKINSON │ Quattro for Women bikini 2 in 1 borotvakészülék

Mivel a szőrtelenítés nagyon fontos az igényes külső eléréséhez, úgy gondolom ideje egy borotválkozós bejegyzésnek is. Szőrteleníteni ma már rengeteg módon lehet, mint például gyantával, szőrtelenítő krémmel, epilátorral, borotvával, sőt ma már létezik végleges szőrtelenítés is, melyet érdemes szakemberekre bízni!

Azonban hiába van ennyi módszer a testszőr eltávolítására, nem mindegy, hogy melyik testrészünkön szeretnénk alkalmazni. A leggyakoribb helyek a következők: lábszár, alkar, hónalj, valamint az intim testrészek. Ezeken a területeken a nők többsége a borotvát használja, mely gyorsabb és olcsóbb szőrtelenítő módszer. Így ma a Wilkinson Quattro for Women bikini 2 in 1 borotvakészülékét mutatom be.

SAM_9027

A készülék

Őszintén szólva, én csak borotvával szőrtelenítek. Régebben a lábszáramon kipróbáltam az epilátort, de az valami iszonyat nagy fájdalommal járt, azóta se nyúltam hozzá. A gyantát pedig csak az arcomon használtam, a bajuszkám eltüntetéséhez. Így nálam a borotva szerepel az első helyen ha szőrtelenítésről van szó.

Régen szintén a Wilkinson márkát választottam, akkor az Xtreme 3 Beauty eldobható borotváját használtam.

wilkinson xtreme3

Wilkinson Xtreme 3 Beauty borotva

Tökéletesen tette a dolgát, nem húzta se a bőrömet, se a szőrt. Nem pattogott ki tőle a bőröm, és imádtam ahogy a térdemnél és egyéb hajlatoknál szépen lehetett használni, ritkán sértettem meg vele magam. Az 2 krémcsík miatt siklik szépen a bőrön. Egy hónapig simán használható egy ilyen borotva.

De aztán az anyukám karácsonyra egy elektromos borotvakészüléket ajándékozott a nevelő apukámnak, ami nekem rettentően megtetszett. Amint nyitottak a boltok, mentem és vettem egyet magamnak is, a már említett Wilkinson Quattro for Women bikini 2 in 1 borotvakészüléket, ami víz alatt is remekül használható. A készüléknek úgymond két feje van, az egyik végén levehető/eldobható 4 pengéjű borotvafej helyezkedik el, a másik végén pedig egy trimmelő, amellyel a bikini fazont lehet formázni.

4 pengéjű cserélhető fej

4 pengéjű cserélhető fej

A borotva remek, a billenőfejnek hála még sosem vágtam meg vele magam, tökéletesen követi a test vonalát. A fejen elhelyezkedő nagy krémezőcsík miatt remekül siklik a bőrön.

Trimmelő állítható fésűvel

Trimmelő állítható fésűvel

A trimmelő része a bikini vonal tökéletes kialakítására használható.  Ez a része egy +AAA típusú elemmel működik. Mely annyira el van rejtve, hogy a víz nem folyik bele.

SAM_9034

Itt helyezkedik el benne az elem

A borotvakészülék formája nagyon kézre áll, szeretem használni. Egyetlen problémám vele, hogy mivel én a zuhany alatt használom, fürdés után le kell szednem a fejet, és a fésűt róla, hogy meg tudjon száradni. Ilyenkor pár órát a neszesszeres polcomon díszeleg.

A készlethez jár egy tapadó korongokkal ellátott műanyag tartó, amit a fürdőszoba csempére lehet(ne) rögzíteni, de körülbelül 5 percig bírta el magát a falon. Így ez nekem eleve kuka, mondjuk egy egyenletes felületű polcra biztosan fel lehetne tenni, de én nem bíbelődtem vele.

A tartó

A tartó

A készülék ára 3000-3500 Ft körül mozog. Külön vásárolhatóak hozzá a fejek. Egy dobozban 3 fej található. A fejek ára 2000 Ft körül mozog. A saját készülékemet december végén vásároltam, és körülbelül 2 hete cseréltem le a borotvafejet.

Habár elájulva nem vagyok tőle, pedig mikor megvettem, nagy csodát vártam tőle. Azóta párszor elgondolkodom megért e ennyi pénzt ez a készülék, de azért nem válnék meg tőle.

 

Reklámok

WILKINSON │ Quattro for Women bikini 2 in 1 borotvakészülék” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: PIXIBAG – május | BEAUTY LIFE FROM ALEXA

  2. Visszajelzés: PIXIBAG I május | BEAUTY LIFE FROM ALEXA

  3. Visszajelzés: PIXIBAG │ május | THINK PINK with Alexa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s