STELLA │Herba Vita szárazsampon

Ha valakinek rettentően zsírosodik a haja, akkor az én vagyok. Hajmosás után pár órával már semmi frissesség nem látható rajta, a töve sötétebb lesz és zsírosodni kezd. Egyszerűen utálom. Régebben sajnos elkövettem azt a hibát, hogy napi szinten mostam, szárítottam és vasaltam. Egyszerűen nem bírtam elviselni, hogy ilyen állapotú a hajam. A mindennapi hajmosás és szárítás miatt viszont tönkre ment. Ráadásul közben az eredeti barna hajamat átfestettem szőkére. Két évig tartott a szerelem, míg meg nem untam a töredezett hajvégeket, és visszaváltottam barnára.

A sok kínzástól gumiszerűvé vált, vizesen teljesen megnyúlt, fésülni alig lehetett. Szárazon pedig szalmaszerűvé vált, ráadásul folyton töredezett, és egyáltalán nem akart nőni. Habár szerintem csak akkor jönne már helyre a hajam, ha lenyírnám kopaszra, mégis úgy döntöttem, meg kell állítanom ezt a roncsolást.

Hosszas keresgélés után rátaláltam a szárazsamponokra, olvasgattam róluk, majd a Stella Herba Vita szárazsampon mellett döntöttem. Ez a fajta sampon porállagú, mely eltávolítja, magába szívja a zsírt és a szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről. Egyszerűen és nagyszerűen meglehet vele hosszabbítani a két hajmosás közötti időt, miközben ténylegesen frissen mosott látszatot biztosít.

SAM_3024

A flakon

Használni is egyszerű. Én a tenyerembe szórok egy kevés port, majd szétdörzsölve belemasszírozom a fejbőrömbe mindenhol. Pár perc elteltével kifésülöm, és boldogan útnak indulok friss hajjal.

SAM_3025

Szórófej

2014-04-27 22.12.06

Por állag

Amikor barnára visszafestettem a hajam, féltem, hogy nem tudom majd használni ezt a sampont, mert meglátszanak benne a porszemcsék. De ez szerencsére nem így történt. A napi hajmosást ki tudtam ezzel szorítani heti két alkalomra. Nagyjából napi szinten használom ezt a sampont, változó időszakokban, valamikor este, valamikor reggel. És bár sajnos a második-harmadik alkalom után azért érezni a hajon ezekek a porszemeknek a „súlyát”, és a hajvégeken is jobban látható a töredezés, nekem rettentően bevált. El sem tudnám képzelni már az életemet e nélkül. A hajam alapból véve lapos és majdhogynem kezelhetetlen, ennek a pornak köszönhetően azonban kicsit megemelkedik a töve, ami dúsabb hatást is biztosít. Szóval duplán megéri.

A doboz a hintőporoknál megszokott flakonra hasonlít, szórófejjel van ellátva. 100g-os kiszerelésben kapható, ez körülbelül 2-3 hónapig elég az én hajamra. Az ára 600Ft körül mozog.

Reklámok

STELLA │Herba Vita szárazsampon” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Mi van az utazós neszeszeremben? │ 2015 | THINK PINK with Alexa

  2. Visszajelzés: MI VAN AZ UTAZÓS NESZESZEREMBEN? │ 2015 | THINK PINK with Alexa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s