GARNIER │ Pure Active Exfobrusher (arctisztító)

Januárban már írtam egy másfajta kefés arctisztítóról (https://thinkpinkwithalexa.wordpress.com/2014/01/05/garnier-pure-matt-brusher-arctiszito), melyet szintén a Garnier dobott piacra, és bár csoda tényleg nem történt a használata során, de mégis megszerettem, így körülbelül egy hónapja megvettem az újabb változatot is, a Garnier Pure Active Exfobrusher-t.

garnier (2)

Kinézetre a flakon csupán a színe és a keféje tér el az elődjétől. A működési elve ugyan az, bár a keféjének köszönhetően számomra ez a fajta Garnier termék hatékonyabbnak tűnik. 170 rugalmas sörte helyezkedik ez a kefén, mely alaposabban tisztítja a legnehezebben elérhető helyeket is. A kisebb sörték miatt jobban tisztítja a pórusokat, mitesszereket. Egyáltalán nem dörzsöli arcot, és azonnal érezhető tisztaságot ad.

Összetétele szintén antibakteriális szalicilsav (pattanások és mitesszerek ellen a leghatásosabb összetevő), mely erős kémiai hámlasztó, valamint gyulladáscsökkentő, mely a pattanásoknál jelentős szerepet játszik. Nagy eltérés nincs a két termék között, ami az összetételét illeti.

Vízzel vegyülve, habzó állapotban

Vízzel vegyülve, habzó állapotban

Vízzel vegyülve, habzó állapotban

Vízzel vegyülve, habzó állapotban

Állaga szintén krémes, színtelen. Illatra talán a Pure Matt finomabb, erről a fajtáról pedig inkább a fertőtlenítő jut eszembe, de ez talán nem is jelent rosszat. Azonban szintén szárítja a bőröm, így mindennapi használatra nem ajánlom.

Árérték kategóriában szintén 1500Ft között mozog, valamint a 150 ml-s kiszerelés is maradt. Nekem ez valahogy jobban bejött. :)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s